Is het mogelijk om de boeking op TheTravelSpy te maken?

Nee, je boekt altijd via een externe boekingssite. TheTravelSpy is een zoekmachine voor aangepaste vakantiewoningen van de meeste grote aanbieders van vakantiehuizen. TheTravelSpy brengt al het aanbod van deze externe boekingssites bij elkaar en controleert alle vakantiewoningen handmatig. Dit betekent voor jou dat je alle voor jou geschikte vakantiehuizen via ons kan vinden en bij de externe boekingssite kan boeken. Geen lange zoektochten meer, maar al het aanbod op één pagina.

Met welke boekingssites werkt TheTravelSpy samen?

TheTravelSpy is een zoekmachine voor verschillende internationale boekingssites. Het is ons doel om het meest complete aanbod van aangepaste vakantiewoningen te laten zien en deze aan te vullen met informative over de toegankelijkheid zodat jij de perfecte aangepaste vakantiewoning kan vinden.

TheTravelSpy is een zoekmachine en is niet betrokken bij het koopproces tussen de gebruiker en de externe boekinssite. De externe boekingssite is dan ook financieel aansprakelijk voor deze transactie. We werken alleen samen met partners die ook geloven dat de wereld toegankelijk moet zijn voor iedereen. Verder doen we geen zaken met bedrijven waarvan we vernemen dat ze niet betrouwbaar zijn.

Kan ik annuleren of wijzigen via TheTravelSpy?

TheTravelSpy is een zoekmachine voor aangepaste vakantiewoningen. Wij vinden de juiste aangepaste vakantiewoning. Je boekt vervolgens op de website van de aanbieder. Het is dus niet mogelijk om je reservering of boeking direct op TheTravelSpy te doen. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of annuleren van een boeking. Dit gaat niet via TheTravelSpy, maar via de externe boekingssite.

Ik heb nog meer informatie of goede foto’s van één van de vakantiewoningen

Als je al bij een aangepaste vakantiewoning bent geweest die we vermelden, dan is het geweldig als je daar jouw ervaringen over wil delen. We zijn altijd op zoek naar nog betere foto’s en nog betere informatie. Stuur ons een mailtje (klantenservice@thetravelspy.nl) en we zorgen er voor dat de informatie nog beter wordt.

De prijs op TheTravelSpy verschilt van de prijs van de boekingssite waarnaar ik werd doorverwezen. Hoe kan dat?

We streven ernaar de meest actuele prijzen weer te geven. Vanwege het grote aanbod van aangepaste vakantiehuizen komt het voor dat de prijs op de TheTravelSpy niet klopt. De prijs op de website van de externe aanbieder is altijd leidend.

Ik word doorverwezen naar de verkeerde vakantiewoning; wat kan ik doen?

Vanwege het grote aanbod aan aangepaste vakantiehuizen kan het incidenteel voorkomen dat de link niet klopt. Als je dit ervaart, kun je ons een mailtje sturen. Met jouw hulp kunnen we de website van TheTravelSpy verbeteren.

Ik heb een tip, ik weet nog een leuke aangepaste vakantiewoning!

Super! We zijn altijd op zoek naar nog meer aangepaste vakantieadressen. Stuur ons een mailtje (klantenservice@thetravelspy.nl)!

Kan ik mijn vakantiewoning of vakantiewoningen ook aanmelden bij TheTravelSpy?

Heb je een aangepaste vakantiewoning of wil je jouw vakantiewoning in de toekomst aanpassen? Binnenkort is het mogelijk om jouw aangepaste vakantiewoning op TheTravelSpy aan te bieden. Stuur ons alvast een berichtje (klantenservice@thetravelspy.nl), zodat jij de eerste bent die profiteert van deze extra exposure.